Gyulladt fogat kihúznak?
Nem húzták ki, helyette leordították a fejem, hogy mégis mit képzelek, hogy bejövök az ügyeletre rettenetes fogfájással és ha ráengedik a hideg vizet egyet merek nyögni. Úgyhogy adtak kb. 4 injekciót és hazaküldtek, hogy legyek már türelmes vagy mondjam meg én, hogy mit csináljanak. Persze, mert én kéne tudjam, hogy mit lehet ilyenkor tenni, nekem lógnak a falon szépen felsorakoztatva a diplomáim. Ennyit a fogorvosokról, és még csodálkoznak, hogy az ember nem megy, ha nem fáj. Most jelenleg már annyira rossz a helyzet, hogy egyetemre se tudok bemenni, de persze türelmes vagyok, hiszen a mai orvostudomány ott tart, hogy képtelenség egy sz.ar napok óta gyötrő fogfájást megszüntetni, így marad a türelem. Ennyi erővel elvégzek én is egy fogorvosit és akárki jön hozzám megmondom, hogy legyél türelmes, elmúlik, és kapom a jó pénzeket...
Még megérteném, hogy ha az én hanyagságom miatt gyullad be, de nem volt rendesen kiölve az ideg. Szóval nem az én hibám, hogy nem tudják rendesen végezni a dolgukat és begyullad...
Amúgy nem is értem mit vársz ezektől a férgektől?? Már rég magándokihoz kellett volna menned. Be nem tenném a lábam sürgősségire egy fogfájás miatt. Meg sztk-ba se.
Amúgy ha nem csinálnak semmit menj el a háziorvosodohz és irass fel flectort. Az sztem segíteni fog és gyulladáscsökkentő is. Legalább amíg nem csinálnak veled semmit ne kinlódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!