Mire számitsak a szájsebészeten? (Gyökér eltávolitás) Fájdalmasabb mint mikor gyulladt fogat húznak?
Nem leszel, amíg az sztk-sok hentesek, magándokikkal smmi baj.
Elérzéstelenít, semmit nem fogsz érezni és én harmadik nap már ettem másik oldalon mindent, mandulát is. :)
Aznap lejegeltem a húzott oldalt, meg négy napig szedtem a gyulladáscsökkentőt, biztos ami biztos, és semmi komplikáció nem volt.
Pedig gyulladt fogat húztak (igaz, 5 injekciót kaptam, és csak a gyulladt gyökérnél éreztem, hogy kicsit tompán lüktet, ahogy vési-fúrja :D ).
Nyugi, ha félsz, akkor vegyél be egy enyhe! nyugtatót, de nem lesz semmi baj.
Az seperc alatt megvan, nekem 45 perces műtéttel tudták csak kibányászni a fogamat :D
Először paráztam - bár a doki kezdetnek rám nézett és: "lélegezzen mélyeket, képzelje magát egy virágos rétre..." :D, aztán már rohadtul unatkoztam közben.
Valóban gyulladás esetén kevésbé hat az érzéstelenítő. De ha nincs gyulladás, akkor nem fog fájni egy gyökér eltávolítása sem.
De egy gyökér eltávolítása azért nem ér fel egy szívtranszplantációval, úgyhogy ne izgulj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!