Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha egyetemen már nem tudok...

Ha egyetemen már nem tudok hiányozni nagyon egy óráról sem, mert minden gyakorlat, akkor hogyan oldjam meg az éppen kinövő bölcsességfogam kínzó fájdalmát?

Figyelt kérdés
Most tör elő az ínyből,és kegyetlenül fáj. Elvileg ki kéne vágni az ínyből, és akkor nem lenne gond vele, de gondolom ez alsó hangon is 2-3 nap arcfeldagadást jelentene.
2018. febr. 25. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem vágtak le anno 2 oldalt az ínyből bölcsességfog kinövés miatt. Az égvilágon semmi bajom nem volt utána,elmentem x órára a dokihoz kb 10-15 perc alatt mindennel végeztünk. Fájdogált oldalt ahol lenyisszantott az ínyből,de annyira nem ,hogy akár fájdalomcsillapítót vegyek be,egy napot nem hiányoztam suliból emiatt. Ha lehet akkor beszéld le péntekre a dolgot. akár sztkban azonnal meg is csinálják,pl holnap menj el mondd el a panaszod,lehet valaki azonnal meg is csinálja. Tutira nem leszel leszedálva utána,kicsit fog fájni meg vigyázni kell hogy és mit eszel pár napig.
2018. márc. 1. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy ínylevágás, hogy könnyebben nőjön, vagy foghúzás.

Felső bölcsességfogak kihúzása kevésbé fájdalmas és problémás, alsóké inkább, de persze ez teljesen emberfüggő, sőt, egy embernek egy-egy fogkivétel is teljesen máshogy mehet le. Nekem az alsó bölcsességfog-műtétem csütörtök délután volt, pénteket kiagytam, be is dagadt a fél fejem. Hétfőre még azért látszott picit, de már teljesen élhető volt, simán mentem suliba

2018. márc. 5. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!