Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jól sejtem, hogy a bölcsességf...

Jól sejtem, hogy a bölcsességfogam okoz kellemetlenséget? Ha nem az, akkor mi lehet? Mivel enyhíthetném a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Pár napja az ínyem a sorban utolsó fog utáni részen fáj, piros, kicsit felduzzadt, mintha pici, hosszúkás hólyag lenne rajta. Eléggé fáj. Először aftára gyanakodtam, de amennyire meg tudtam nézni, szerintem mégsem az (nem fehér a közepe). Egyelőre gyógyszertárba jutottam csak el, az ott dolgozó szerint is a bölcsességfogam lehet a ludas, afta után én is arra tippeltem.

Utána olvastam, fül és torok irányába sugárzó fájdalom főleg nyeléskor, enyhe szájzár is arra utaló jel, ezek is megvoltak nálam.

Cataflan-t, algopyrint, advilt használtam felváltva, valamint szájvízzel és sós vízzel öblögettem, de csak egy-két óráig hatásosak, utána megőrülök...

Válaszokat köszönöm!

2018. jan. 26. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tályogot okozott a bölcsességfog. Szájsebészet.
2018. jan. 26. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem erre gondolsz itt minden esetben eltávolítás lesz a megoldás.

2018. jan. 26. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Több fórum szerint ez még nirmális lehet, ettől még komolyabb gond nélkül kibújhat. Na majd meglátjuk... :/
2018. jan. 26. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, jobban jársz, ha kiszedeted. A későbbiekben sokkal több gondot okozhat.
2018. jan. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!