Ha nem nőtt ki teljesen a bölcsességfogam, levághatom róla az ínyt?
Nem!
Elmész fogorvoshoz, és ő megnézi, hogy áll, meg ha kell, leszedi a feles bőrt normális körülmények között.
Hacsak nem akarod szétfertőzni a szádat, pluszban egy szép fájdalmas nehezen-rosszul gyógyuló sebet buherálni a bölcsifogad mellé.
Haraptad már meg "csak egy picit" a szád belsejét? Ha igen, akkor tudod, az a kis seb mennyire tud vérezni.
Hátmég ha levágod az ínyedet... de hajrá, aztán ne gyere nyávogni, hogy fáj, meg gyulladt, stb.
Nekem szó szerint szájzáram volt napokig, amikor kinőtt az egyik alsó bölcsességfogam, utána pedig elkezdte tolni a fogaimat előre... Anyámék pedig ahelyett, hogy fogorvoshoz vittek volna, leb..tak, hogy egész nap csak nyammogok és morzsálok - nem tudtam normálisan enni, amikor nagyon éhes voltam, akkor egy-egy falatot begyömöszöltem a számba és elszopogattam, hogy le tudjam nyelni. Azóta össze-vissza állnak az alsó fogaim, fogszabályozás kellene miatta. :(
Na szóval hogy ne járj úgy, ahogy én, menj el szépen fogorvoshoz, segíteni fog rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!