Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozás után a fogsor...

Fogszabályozás után a fogsor hátuljára ragasztott drót meddig van fent?

Figyelt kérdés
A retenciós drót vagy mi a neve, az általában meddig szokott fent lenni?
2018. jan. 4. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, akinek élete végéig.
2018. jan. 4. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző válaszoló mondta!

Azért jó, akkor nem fog megmozdulni, mert visszaállhat a régire.

2018. jan. 5. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha kiveszed*
2018. jan. 5. 08:21
 4/6 A kérdező kommentje:
És a kivehető mellett is kapok olyat? Az átlátszó retenciós ív?
2018. jan. 5. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanarra a fogsorra nem, hiszen a drót miatt nem tudnád a sínt felrakni. De olyan lehet, hogy egyik fogsoron ilyen van, másikon olyan (ha más megoldás nincs).
2018. jan. 5. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a drot van allul és fellül is , doki mondta , hogy meddig kell fent lennie , de nem zavar meg szoktam közel 5 évig volt rögzitett fogszabályzom meg also felső sornál fogìv tágito azaz meg szoktam , hogy fémek vannak a számban mivel nem tudtam ki venni így kénytelen voltam meg szokni , de lassan 2 hete van csak a recesszios drót nagyon fura érzés , de amiatt mert eléggé meg szoktam , hogy a fogaimon kìvül a fogszabályzo meg a szájpadlásomnak nyomodva , nyelvem alatt 1-1 fog ív tágito azaz elég sok fém volt a számban és amiatt fura , hogy most meg csak bellül körbe ez a drót
2018. jan. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!