Szép fogsor, magabiztos mosoly - hogyan?
Nem szépek a fogaim. Rendszeresen járok fogorvoshoz, két fogamra elöl kerámiahéját is csináltattam mert az egyik ferdén állt a másik meg rövid volt. A doki szerint nem olyan rossz mint amilyennek látom. Fehérítést is csináltattam egyszer, de alig látszott valami.
Szeretnék én is olyan fehér és egységes fogsort, mint amilyen a színészeknek van. Nem azt a látványosan kifehérítettet mondom, hanem a szolidan csinos fajtát. Tudom, ez egy átlag ember számára nem kivitelezhető, mert nem vagyok milliárdos.
A héjon kívül van más jellegű, bárki számára elérhető beavatkozás, ami segíthet egységessé, esztétikusabbá tenni a fogsoromat?
Műfogsor kizárt, azt az opciót idős korra tartogatom.
Megcsináltattad amit lehetett a fogsorodon.
Egészséges. Innentől nyugodtan mosolyogj magabiztosan. A színészek irigyelt mosolya messze van a természetestől.
Nem természetes, de esztétikus. 20 évig beszélni is alig mertem, annyira bénák voltak elöl a fogaim. A szülőket nem zavarta, úgyhogy amint keresni kezdtem, elkezdtem megcsináltatni amit lehetett.
Most már vállalhatóbb, csak a színe nem az igazi.
Meg egy fogszabályozó is elkelne, de arra még gyűjtök.
Átérzem, jelenleg velem is igy van.
Szüleim nem érdekelnek, hogy mi van a fogammal stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!