Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fiatal csinos de béna...

A fiatal csinos de béna fogorvosnők szerintetek lehet hogy hanyatt fekve szerezték a diplomájukat?

Figyelt kérdés

2018. jan. 3. 14:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Képzeld én is vettem már részt a magyar felsőoktatásban, igaz nem orvosi karon, de így tudom hogy némelyik tárgynak mennyi haszna van.
2018. jan. 4. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Diplomát sokféle képpen meg lehet szerezni

Vannak sajnos olyanok akik pénzért megveszik,illetve őket ajánlva képzéseken részt vesznek

egy orvosnak az a feladata hogy gyógyítson ne okozzon fájdalmat betegének,odafigyeljen,türelmes legyen hozzá!

Legyen emberséges vele,és legjobb tudása szerint dolgozzon!

Sajnos találkoztam rossz orvosokkal :(

néhány jó orvossal

minden pályán vannak jók és rosszak.

2018. jan. 4. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem érzem naivnak azt a hozzáállást, ha elismerem, hogy bizonyos dolgokhoz nem értek. Mint írtam, minden szakmában vannak bénák és vannak kontárok, hozzá nem értők is. De az viszont tömény arrogancia, hogy ha azt képzelem magamról, hogy teljesen laikusként felülbírálhatom egy szakmában kompetens véleményét itteni, szintén laikus emberek véleménye alapján, miközben ha kétségeim támadnak elegendő lenne egy másodvéleményt kikérni (a gyakorin írogatóké értelemszerűen nem az). Leszel szíves nem általánosítani, feltételezem nem fordultál meg olyan sok fiatal doktornő kezei alatt. Egyébként èrdekes, hogy megint csak arról van szó, hogy az orvos milyen, pláne mi a dolga, amit a magyar nagyon jól tud (ugye, kedves utolsó?), arról bezzeg sosem esik szó, hogy hol van a mélyen tisztelt páciens felelőssége a dologban. Nem egyszer jártam úgy, hogy behozta a természetesen feddhetetlen beteg a pudvás száját, életében fogkefét nem látott, saját bevallása szerint is hetek, hónapok óta van ilyen állapotban az aktuálisan fájdalmat okozó foga, de vajon ki van a világon a legjobban felháborodva, ha a hatalmas gyulladásos góc miatt nem lehet elérzésteleníteni a fogát (ami nem bénázás, sajnos a szuri sem lehet megoldás mindenre, igényessègre főleg nem), és emiatt fájdalmas húzást kell átélnie? Persze itt is ki az, aki sz*r? Az orvos persze, a páciens meg néz, hogy hát ő nem tudta, hogy fogat kell mosni, nem tudta, hogy fogorvoshoz kell járni, nem szólt neki a párja, hogy a lehelete egy pöcegödörhöz hasonlatos, nem vette észre, hogy a fogai ínyig lerohadtak... itt is olyan orbitális baromságokat írnak emberek egymásnak, hogy komoly lelki vívódást okoz, írjak e egyáltalán be, hiszen nem egyszer fordult az is elő, hogy itt felülírták a tudásom, mert a kedves válaszoló élete során szerzett egyetlen élmény alapján másként gondolja. De igazából nekem mindegy, nem az én egészségem, nem az én fogaim (ja bocsánat nem, hiszen egy orvosnak fontosabb kell legyen a beteg egészsége, mint a betegnek magának...).
2018. jan. 7. 09:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem maradjunk annyiban, hogy nem minden orvos sz*r és nem minden beteg feddhetetlen. Van mindkettőből ilyen is és olyan.
2018. jan. 8. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!