A fiatal csinos de béna fogorvosnők szerintetek lehet hogy hanyatt fekve szerezték a diplomájukat?
Kizárt - márcsak azért is, mert tengeteg professszor vizsgáztat, mindkét nemböl és minden korosztályból - és a többségük nem szexőrűlt!
Emellett attól hogy szerinted nem jók, még nem valószínü, hoyg igazad van, emellett kezdetben mindenki gyakorlatlan.
Látom, fogalmad sincs arról, hogy egy diploma megszerzése hogy müködik - nem egy valaki van, aki eldönti, hogy megkapod-e vagy sem, hanem sok éves munka és rengeteg vizsga meg praktikum kell hozzá.
Ezen kívül rólad elég sokat elárul, hogy ilyen a hozzáállásod a dolgohoz - te gondolom, ezt az utat választanád, ha lehetne.
Nincs ilyen. Én PTEre járok, itt eleve a klinikumban lévő oktatók többsége nő, tehát már itt megdőlt a teóriád. Rengeteg tárgyunk van, ha csak egyetlen egyből sikerülne vkinek ilyet csinálnia (soha nem hallottam ilyenről, pedig te vagy az élő példa rá, hogy az emberek eléggé értenek a konfabuláláshoz), akkor sem teljesítette még a másik 30-at. Hovatovább, eddig többször származott hátrányom abból, hogy nő vagyok, mint előnyöm. Kifejezetten azt hallgattam már gólyatábor óta, hogy ez meg az az oktató de nem szereti a lányokat.
Egyébként: pályakezdőként mindenki ügyetlen, legyen az férfi vagy nő, fogorvos, informatikus vagy szobafestő. Ezért a diplomáért nem kicsit kell megküzdeni, hatalmas stressz, hatalmas anyagmennyiséggel. Bénák meg mindenhol vannak, csak vmiért a magyar ember azt szereti hinni, hogy ő a világ közepe, és ha az egészségügyben egy rutintalan fiatal orvos jut neki, akkor háborog meg hisztizik, hogy már pedig neki jár a professzor. Rossz hírem van: nem.
Egyébként nézegetvén az itteni kérdéseket és válaszokat, viszonylag keveseknek adatott meg az a készség, hogy meg tudják ítélni, mennyire jól járt el a fogorvos az ő esetükben. Szemmel láthatóan full laikus egyének adnak olyan tanácsokat, amelyek akár életveszélyesek is lehetnek. Nekem soha nem jutna eszembe felülírni az autószerelőm, a könyvelőm, a villanyszerelőm tudását, pláne nem itteni, random, arctalan és névtelen hozzá nem értő emberek válasza alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!