Fiatal csinos lányokat is visznek be ambulanciára bulikból?
Figyelt kérdés
Vagy csak pasikat?2015. jan. 3. 17:52
1/5 anonim válasza:
Á, dehogy.
A fiatal, csinos lányok sosem isznak alkoholt, nem drogoznak, nem bántják őket...
2/5 A kérdező kommentje:
csak gondolom a fiatal csinos lányokkal ott van egy sereg, aki örzi őket (mindenféle puncsoló csávoka)...ha viszont pasi vagy és nem nézel ki jól, akk simán lehetsz egyedül is...
a joképü fiukra meg szintén igaz, hogy szinte mindig ott van velük egy csaj, aki megvárja őket.
2015. jan. 3. 17:56
3/5 anonim válasza:
Múltkor voltam sürgősségi fektetőjében, ott volt a gyomormosás is. Rengeteg fiatal lány volt ott azért.
4/5 A kérdező kommentje:
hát én meg szilveszterkor kerültem be, mert bevertem a fejemet és elájultam (pedig tul sokat egyáltalán nem ittam)...aztán én pl lányokat csak ugy láttam, hogy valami szép szál pasira vártak. Tehát kifeküdve egyet sem. És ez egy pesti belvárosi ambulancián volt.
2015. jan. 3. 18:02
5/5 anonim válasza:
Micsoda buta kérdés..., neeeeeem csak öreg csúnya nők kerülhetnek oda... persze, hogy visznek.
Tök mindegy ki kivel van, aki beteg az beteg, aki sokat ivott az sokat ivott, aki túlszívta magát az túlszívta...
Nemre, korra bármire való tekintet nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!