Kell beutaló baleseti sebészeti ambulanciára?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy el kell majd mennem traumatologushoz, vagy menjek csak simán az SBOra? Csak ott meg nem szívesen látják el a nem friss sérültelet. Mentős látott de nem vittek kh-ba mert annyira nem volt súlyos a dolog.2013. máj. 12. 23:11
1/2 anonim válasza:
Nem kell.menj nyugodtan kötelesek ellátni.
2/2 anonim válasza:
balesetire nem kell beutaló
én voltam párszor
először mentő vitt, de hát ez persze más
aztán kétszer a lábamon sétáltam be, egyik egy ájulás utáni pukli, a másik üvegszekrény miatti sérülés
aztán párszor voltam még lábamon lévő izéke miatt, amit mai napig nem tom mi volt, de ki kellett vágni és összevarni..
ja meg még voltam párszor gyerekkoromba, kutyaharapás, másik ájulás, fűrész általi sérülés, vasvillába lépés
na mindegy, kicsit elkalandoztam
nem kell szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!