Gyökércsapos koronát helyeztek fel ma. Erősen fájó, feszítő érzést érzek, ami állítólag természetes. Mennyi idő alatt múlik el?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 16:13
1/2 anonim válasza:
Pár nap, amíg "lenyugszik" az ínyed a kezelés után, illetve amíg a megváltozott körülményeket megszokod a szádban. Én altatásban kaptam a csapot, ébredéskor majdnem megijedtem, mert fájt mint a barom. Pár óra múlva más csak kellemetlen volt, másnapra meg már semmi, csak az ideiglenes korona pontatlansága zavart egy kicsit.
Azóta kb fél év eltelt, és semmi panasz nincs vele.
2/2 anonim válasza:
Először is ne egyél forrót, hideget, és ne rágj semmit(ezt a doki is mondta) óvatosan moss fogat, és öblögesd valamilyen szájfertőtlenítővel, esetleg kamillával..
pár nap, és megnyugszik az íny..lehet, hogy tíz nap, az sem vészes. csak puhát, és szájmeleget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!