Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elhanyagolt, rossz fogakkal...

Elhanyagolt, rossz fogakkal orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Elég fiatal vagyok még és sajnos nagyon elhanyagoltam a fogápolást, orvoshoz sem nagyon jártam egy korábbi szörnyű élményem miatt (egy idős fogorvos asszonyhoz kerültem az ügyeleten és kb másfél óráig húzta egy fogamat és amikor végzett nagy nehezen közölte hogy véletlenül két fogamat húzta ki, az egészséges fogamat is kihúzta a rossz mellől). Most egy elég szép összeget félre tudtam tenni arra, hogy elmenjek magánrendelésre és rendberakassam az összes fogamat. Rettenetesen hullik a hajam, nagyon megritkult.. Valószínűleg ez a probléma is köthető a rossz fogaimhoz. Csak most már attól félek, hogy nagyon le fog szidni az orvos, hogy miért hanyagoltam el ennyire és "meg lesz a véleménye rólam".. vagy őt ez nem igazán érdekli? Járt már valaki hasonló cipőben? :/

(A normális válaszokat előre is köszönöm!)

2017. szept. 18. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Szegeden voltam a Barta és Barta fogászaton, Nemestakács utca 25.

A neten lehet róluk olvasni hideget-meleget, van aki nem volt velük megelégedve, de én nagyon. Hírtelen nem jut eszembe a hölgy neve aki nekem csinálta, de én 100%-ig elégedett vagyok.

Amikor már az utókezelésre mentem, és látta, hogy majd' becsokizok (mert most nem fogok aludni ugye) akkor annyit mondott, hogy "Nem abban maradtunk, hogy tegeződünk?" /én nem emlékeztem rá, hogy abban maradtunk volna/ (késő 20-as, kora 30-as körül van valahol a hölgy). Ez a kvázi bizalmi szitu is kicsit csökkentette akkor bennem a parát.

Ha véletlen hozzájuk mész, mondd hogy az barom altatásos taxis gyerek ajánlotta őket

2017. szept. 19. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:

10-es, meg fogsz lepődni, de minden szolgáltatás abból él, hogy az embereknek így vagy úgy szüksége van rá. A pék abból él, hogy az emberek 90%-a eszik kenyeret, az orvosokól élnek, hogy az emberek néha megbetegszenek, a fuvarozók abból élnek, hogy az áru általában nem az előállítás helyén kerül felhasználásra, a pszichiáter/pszichológus abból él, hogy van, akinek lelki segítségre van szüksége, az autószerelő abból él, hogy nem mindenki ért az autójához, én, a taxis meg abból élek, hogy van aki nem szeret buszozni (és/vagy autótartással bíbelődni) és/vagy szeret késő este haza járni, de van, aki abból él, hogy bohóckodik és matyizik egész nap, de közben egy országnak mondja meg a jóságot.

Szóval a fogorvos is egy ugyanolyan kereslet/kínálat egyensúlyból él, mint bármelyik másik gazdasági szereplő. Ezen miért vagy fennakadva?

2017. szept. 19. 09:36
 13/16 Kései Sirató ***** válasza:

"10-es, meg fogsz lepődni, de minden szolgáltatás abból él, hogy az embereknek így vagy úgy szüksége van rá."

Kedves vagy, hogy ennyire naivnak tartasz, nem én rettegek az általam igénybe venni kívánt szolgáltatótól, hanem a kérdező.

Képzeld, tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent szolgáltatást igénybe venni, és azzal is, hogy a vállalkozó - legyen szó bármely területről - abban érdekelt, hogy legyen igény a szolgáltatására.

Esetleg azért soroltál fel többféle szakmát, mert azt hiszed, hogy én egy írni tudó óvodás gyerek vagyok, aki ismerkedik a szakmákkal? Enyhén szólva is együgyű vagy.

2017. szept. 19. 10:05
 14/16 Kései Sirató ***** válasza:
..és nem fennakadva vagyok, hanem elmagyaráztam a kérdezőnek, hogy milyen szempontjai vannak a fogorvosnak. Nem azon kell izgulnia, hogy majd milyen lesz róla a vélemény, ha fizet , megcsinálják. Ennyi. Persze, látom, hogy te nem értetted meg az összefüggést.
2017. szept. 19. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:

dehogynem értem, pont ezt írtam én is kicsit fentebb. A fapados SZTK fogászaton úgy esnek neki, mint kezdő hentes a féldisznónak, és még jól le is b@$$zák, hogy ennyire elhanyagolta. Ha magánrendelésre megy, ott k*rv*r@ le fogják szarni, hogy mennyire hanyagolta el, ha virítja a kiválasztott (ill. szükséges) kezelések, beavatkozások és egyéb árát.

Nem mellesleg én abszolút megértem a kérdezőt, mert bennem attól megáll a kaki, ha csak rágondolok a fogászíti fúró hangjára, vagy meglátom azt a nem is tudom mire való, ám de k*rv*ra félelmetes hajlított végű, hegyes fogászati matatópálcát :)

2017. szept. 19. 11:19
 16/16 Kései Sirató ***** válasza:

Jól van, visszavonom a nem túl kedves szavakat. Én nem feltételeztem, hogy sztk-hoz megy, a maszek ezerszer jobban megcsinálja. Én ezen nem spórolnék.

Üdv :D

2017. szept. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!