Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miert van rossz szajszagom?

Miert van rossz szajszagom?

Figyelt kérdés

Voltam fogorvosnal es azt mondta hogy a fogaimmal most nincs gond de egyebkent agyon vannak mar tomkodve, 1-2 even keresztul kb 3 havonta mentem fogorvoshoz mire rendbejottek.

Megmosom a fogam, hasznalok szajvizet, fokoztisztitot es nyelvtisztitot is, de 1-2 ora mulva szajszagom van ugy hogy nem is ettem semmit csak vizet ittam.

2017. szept. 14. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyomorprobléma is lehet, illetve ha már régóta nem evett az ember, akkor is előjön egy jellegzetes szájszag. Rágó sokat segít.
2017. szept. 14. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Ragozok de ez nem vegleges megoldas.

Felesegem mondta h tavaly nem volt szajszagom, csak az utobbi idoben erzi, o meg kulonosen erzekeny a szagokra.

Kulfoldon elek, most koltoztem csak ide ugyjogy ameddig nincs biztositasom addig nem tudok dokihoz menni

2017. szept. 14. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A rágózástól is lehet hogy nem zár a gyomor száj. Úgy hogy a rágótól még rosszabb lesz a helyzet.
2017. szept. 14. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont a rágózástól volt rossz szájszagom. Mármint amikor kiment a mentol íz, meg amikor nem rágtam semmit akkor mindig rossz volt.

Most fogszabályzó miatt nem rágózom már vagy másfél éve és egyáltalán nem büdös a szám.

2017. szept. 15. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért hátha nem gyomorprobléma... A fogaid rendben lehetnek, de például a fogkövet leszedetted? Vagy ha pl. van hidad,akkor az étel alá is mehet. Ezek okozhatnak még esetleg ilyen problémát.
2017. szept. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!