Miert van rossz szajszagom?
Voltam fogorvosnal es azt mondta hogy a fogaimmal most nincs gond de egyebkent agyon vannak mar tomkodve, 1-2 even keresztul kb 3 havonta mentem fogorvoshoz mire rendbejottek.
Megmosom a fogam, hasznalok szajvizet, fokoztisztitot es nyelvtisztitot is, de 1-2 ora mulva szajszagom van ugy hogy nem is ettem semmit csak vizet ittam.
Ragozok de ez nem vegleges megoldas.
Felesegem mondta h tavaly nem volt szajszagom, csak az utobbi idoben erzi, o meg kulonosen erzekeny a szagokra.
Kulfoldon elek, most koltoztem csak ide ugyjogy ameddig nincs biztositasom addig nem tudok dokihoz menni
Nekem pont a rágózástól volt rossz szájszagom. Mármint amikor kiment a mentol íz, meg amikor nem rágtam semmit akkor mindig rossz volt.
Most fogszabályzó miatt nem rágózom már vagy másfél éve és egyáltalán nem büdös a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!