Kinek hány évesen kezdett nőni a bölcsességfoga?
Nekem 17 de ez ment egeszen 21 eves kormig.
Mert minden evben ketszer 3 hetet nott.
Feszitett fajt, belazasodtam.
Aztan amikor megerjkezett a bubja akkor mondta a doki, hogy na akkor most van az, hogy vagjuk es kiszedjuk.
1-nek: Remélejük, hogy megúszod :))
2-nak:Hogy birtad annyi éven keresztül?Nekem ha a doki azt mondaná vágni kell, talán falra is másznék :)
Én 18/L vagyok, de nekem sincs semmi jele, hogy jönne.De bizom benne, hogy vágni sem kell majd.Kicsit azért tartok tőle.
Szia!
2-es vagyok.
Nekem muszlay volt felvagni, mert nem volt hely, hogy kinojon, megtolta volna tobbi fogat.
Az elsovel nem volt gondd pedig 45 percig huzta a fogam, kesobb derult, ki, hogy cseppre allo gyokere volt es fogta a huzt alul.
3 oltest kaptam, es egy dudorral megusztam.
A jobb alsot phuzta ra fel evre az elozmenyek miatt, kint is volt 15 perc alatt, viszont azzal ugy neztem ki mint egy horcsog kozel egy hetig.
A folsok meg megvannak.
Csinaltass egy panorama rontgent es majd azzal menj el a dokihoz, ha amugy is mennel mondjuk kontrollra.
Hogy tudja mi a helyzet a szadban, mi varhato.
A bolcsesseg fogak amugy is eleg gyorsan romlo fogak, altalaban huzas aldozatai lesznek.
De jo elore tudni, hogy, hogy allnak stb.
Mert pl. nem riogatas keppen, de be is fekudhet a nagy orlo ala.
Szoval a panorama rontgen az mindenkepp jo, mert elore tudja a doki mi varhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!