Van olyan, hogy nincs az embernek bölcsességfoga? És ez mikor derül ki?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:16
1/3 anonim válasza:
Van akinek megvan a foga,de soha életében nem jön ki,és van akinek 8-as fogkezdeménye sincs.
röntgenen szokott kiderülni.
Semmi gond ha nincs, ha csak nem jött ki,akkor érdemes pár évente egy röntgent csináltatni, nehogy az ínyben szuvasodjon
2/3 anonim válasza:
Nem mindenkinél alakul ki 8-as csírája. RTG-n meg tudja nézni az orvos, hogy van e?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! : )
Nekem még kb oylan 13 éves koromba mondta az orvos , hogy nekem nem lesz , de most a hónap végén megyek az panoráma röntgenre, hátha mégis van már csírája ... Úgy hallottam érdemesebb azt kiszedni , int kihúzni a fogat, mert az fájdalmasabb. Egy biztos nekem nem lenne helye.
2011. ápr. 16. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!