Elégedett vagy a fogaiddal? Ha nem, akkor miért nem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 16:59
11/14 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett velük,kimondottan nem!
Gyengék,törékenyek...3 tömött fogam van és két hiányom.14 éves vagyok!Lány.
Nagyon rossz ez így!!De rengeteg pénz a fogbeültetés,én is azt mondom,hogyha lesz majd pénzem,akkor megcsináltatok egyet mindenképp.:S
12/14 anonim válasza:
Tegnap21:34-es vagyok.
Én ma lehet megyek is dokihoz, tegnap lyukas lett egy fogam, de addig megyek, mig picike lyuk van benne.De félek nagyon.
13/14 anonim válasza:
én nemrég indultam meg fogszabit tetetni...sajnos még a szájsebésznél vagyok. A bölcsességfogaimat húzogassa, még nincsenek is kinőve. Hát igen...egy temérdek pénz. Jah...még tejfogam is van. Csodálkozni, fogok, ha majd a húzások után lesz mit szabályozni. Amúgy 20 vagyok.
14/14 anonim válasza:
Én baromira nem vagyok elégedett a fogaimmal. A szín árnyalata sem teszik meg baromira ferdék. De olyan szinten hogy úgy néz ki a fogsorom mint egy kidőlt erdő. Most szántam rá magam hogy fogszabályozót tetessek fel. Nem nagyon engedhetjük meg magunknak anyagilag de nagy nehezen összejött rá. Már alig várom hogy felrakják. Hogyha valaki olvassa ezt és esetleg gondolkodik fogszabályozóban annak mondom h tb-en 80.000ft + röntgen és a többi elvileg ingyenes Bár a tb csak 18 éves korig van fogszabályozóra. Annyi szerencsém van hogy egészségesek a fogaim. Remélem hogy szépek is lesznek. Mindenki vágjon bele amilyen hamar csak tud mert annál kevesebb ideig kell hordani. Sok sikert a leendő fogszabályzósoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!