Miért nem csinálnak semmit?
Nagyon kényes helyzet. Kismamaként röntgent készíteni csak vészhelyzetben szabad (a szülészorvossal konzultálva), márpedig a legtöbb fogászati problémánál elkerülhetetlen, de a legtöbb esetben nem éri meg a kockázatot (születési rendellenesség vagy fiatalkori leukémia). Az érzéstelenítő szerekről még nincs konkrét bizonyíték hogy hatással lennének a magzatra, az viszont biztos hogy átjutnak a méhlepényen - ez általánosságban mindegyikre vonatkozik.
Bár maga a foghúzás nem káros a magzatra, de a felhasznált anyagok azok lehetnek.
Köszi a válaszokat!
Ma voltam egy kiscsajnál aki szájsebész is,annyi történt hogy megpiszkálta a fogamat amitől mégjobban fáj.. És azt mondta vigyek röntgen képet a fogamról. Mondom neki "max olyat tudok tenni hogy az sztk-ból kikérem a felvételt ami kb 1 éve készült a bölcsesség fogamról mert csak olyan van" (már tavaly óta úton van a bölcsesség fogam, de eddig sehol semmi, fájni se fáj csak néha pár percet) azt mondta az is jó..
De a lószart megyek én ehez vissza.. Ajánlottak egy jó szájsebészt aki megtudná oldani. Majd felhívom ha kikértem a papírt, lehet neki is kell..
Szia, első válaszoló vagyok :)
Szerintem érdemes lenne csináltatni egy friss röntgent is a fogadról.. Mégegyszer jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!