Ajánlanátok nekem szájvizet? Ezek a hirdetett nagy nevü termékek nem csinálnak semmit. Korosodom, és öregember szagu a leheletem Feleségem szerint. Mosom rendszeresen, gondozom.
Biztos, hogy a szádból származik a rossz lehelet, nem pedig pl. a gyomrodból jön? Mert ha ez utóbbi, akkor hiába ápolod akárhogy a szádat...
Amúgy nekem a herbáriás cserszömörcés szájvíz vált be, nem tudom, azt próbáltad-e már.
menj el fogorvoshoz, ha van fogköved szedesd le, ne csak mosd, használj fogselymet, el sem tudja sok ember képzelni, mi minden kijön egy kiadós fogmosás után még fogselyemmel, ne csak a fogadat tisztítsd, a nyelvedet is sikáld meg rendszeresen amilyen mélyre csak beérsz rajta öklendezés nélkül.
Ha mindez megvan, én a Paradontax szájvízét ajánlom, nekem az jött be.
+ nem árt vércukrot nézetni, mert nálam az öregember szag, az olyan acetonszerű, az viszont vércukor baj...
Listerin lila nekem is jó,illetve létezik Curasept szájvíz.
Ez utóbbi nagyon jó,svájci termék,csak hát elég drága..De mikor komoly fogászati problémám volt a szájsebész ezt javasolta,és valóban nagyon jó volt
Kifejezetten szájszag ellen a meridol halitózis szájvizet és nyelvkaparót is ajánlok.
Amennyiben van fogpótlásod:
kivehető: minden nap vedd ki és mosd meg azt is fogkefe + fogkrémmel.
híd: superflosst (egy speciális fogselyem)használj, a híd alá be tudod vezetni és ki tudod tisztítani
sima fogselymet is használj, nagyon büdös tud lenni a fogak közt maradt étel, amikor bomlik...
Menj el fogorvoshoz fél/egy évente fogkőleszedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!