Mit tudok ilyenkor tenni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Gyökér kezelni kéne a fogam de amint neki állt pánik rohamot kaptam. Amint a víz spriccelt a számba öklendezni kezdtem ettől nagyon meg ilyedtem. Mit tudok tenni hogy ne jöjjön rám ez az öklendezés? Illetve lehet fülhalgatot használni hogy a fúró hangját el vegye a zene?2017. febr. 4. 21:56
1/2 anonim válasza:
Fogorvossal beszéld meg! Doktor úr van egy kis problémám. Öklendezek ha közbe furják a fogam, megoldatható lenne h közbe zenét halgassak fülhalgatón keresztül, így reményeim szerint nem fog zavarnia dolog. Szerintem meg fog érteni. Nekem olyan problémáim voltak h bebeszéltem magamnak dolgokat és mindig mentem fogorvoshoz és közbe semmi bajom nem volt csak mindig a nyelvemmel csesztettem egyik fogam és már attól fájt aztán kiment a fejemből az egész utólag jó röhögök ezen :)
2/2 anonim válasza:
Biztos beleegyezik. Egyébként próbáld meg az orrodon venni a levegőt, akkor nem öklendezel, vagyis nekem bejött.
Utolsó! Az miért volt baj, hogy többször elnentél, legalább ellenőrizte. Annak örülni kellene. Nekem meg mindig találnsk vagy kettőt, amivel gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!