Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sürgős! Fáj a fogam nem tudok...

Sürgős! Fáj a fogam nem tudok aludni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig szuper erzekeny volt mostanra viszont akkor fáj amikor lefekudnek aludni vettembe 2 benuront sos vizzel oblögettem bekentem fogkremmel is... De nem hasznal es csak holnap megyek fogorvoshoz....Ott meg csinaljak azonnal mert nem birom..
2016. okt. 19. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy 97 éves bácsi mondta nekem: kávéskanál só rá, arra egy összehajtott gézdarab, és amíg bírod harapj rá és szorítsd. Kegyetlen lesz az elején, de utána nem fáj. Nekem bevállt, pedig hatalmasra volt dagadva az arcom.

De nincs otthon cataflamod? Az lenne az igazi.

2016. okt. 19. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs :( nem lenne rossz ha nem ment volna tonkre a gepem akkor ki birnam reggelig gepezessel de így csak tvzni tudok ugy pedig le esikba vernyomasom es jon a fajdalom... Aztan meg az erzes hogy aludnek de nem tudok...
2016. okt. 19. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Nekem segített mikor rászorítottam valamit kívülről, úgy hajtottam a takarót hogy egy kemény gombóc legyen a sarka, beállítottam, ráfeküdtem és 10 perc múlva aludtam pedig előtte úgy fájt hogy sírhatnékom volt.
2016. okt. 20. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!