Nem tudok aludni a fogam helyének fájásától, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A Cataflam meg minden más elfogyott. Jegelés nem használ. Sírni fogok mindjárt, de az pláne nem segítene.
Borzalmasan fáj, sokkal rosszabb, mint amennyire a fogam fájt.
2014. aug. 22. 00:34
1/13 anonim válasza:
Szegfűszeget egy picit nyomd össze, tedd bele vékonyabb pólyába, és tedd a fogad helyére. Nekem ez egy picikét enyhítette, amikor hasonlóan szenvedtem.
2/13 anonim válasza:
Mikor húzták a fogad? Egyben kijött? A véralvadék a helyén van?
3/13 A kérdező kommentje:
Nincs itthon szegfűszeg. :( Ma este 7 körül, egyben kijött és a vérgombóc is ott van ahol lennie kell, de ettől függetlenül nagyon fáááj. Pedig nem alacsony a fájdalomküszöböm.
2014. aug. 22. 00:44
4/13 anonim válasza:
Nincs otthon egy kis pálinka? Azt kellene a sebre tenni.
5/13 anonim válasza:
A foghúzás után a fájdalom egy hétig eltarthat. A fogorvos gyógyszerrel átitatott gézcsíkot tehet a sebre, így enyhítve a fájdalmat. A soft lézeres kezelés is hatásos lehet, de jelenleg csak kevés fogorvosi rendelőben érhető el.
6/13 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, de kívánom hogy múljon el! :( Jó éjszakát! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Hát én semmiféle gézcsíkot nem kaptam. :(
De a lakást őrültem áttúrva találtam a szekrény mélyében még pár szem Cataflamot meg Benu-ront, szóval most beveszek vagy hármat, és remélem el tudok aludni.
(Ha egy hétig így fog fájni, megbolondulok.)
2014. aug. 22. 00:57
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2014. aug. 22. 00:58
9/13 A kérdező kommentje:
Kinyitni is alig tudom a számat. :O
2014. aug. 22. 00:59
10/13 anonim válasza:
Ha alsó fogadat húzták, vigyázz, nehogy szájzár alakuljon ki. Bármennyire is fáj a szájnyitás, erőltesd.Tedd az alsó fogsorod fölé a hüvelykujjadat, a felső fogsor alá meg a mutató ujjadat, és mozgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!