Segitseeeeg. Van egy szuvas fogam, törtek le belőle kisebb darabok emiatt, és most annyira fáj hogy nem tudok aludni, csak sírva forgolódom. Mit tegyek?
Már vettem be egy panadolt éjfélkor, azután kb fél órát tudtam aludni aztán kezdődött elölről. Anya nem engedte hogy még egy gyógyszert bevegyek, próbáltuk pálinkával lezsibbasztani azt a részt, de hatástalan. Muszáj lenne aludnom,
mert holnap suli, de képtelen vagyok :(((((
Valaki valami segítség, könyörgöm......
Ja és fájós foggal bemész a suliba? Inkább fogászatra menj.
Addig meg rágcsálj szegfűszeget ha van otthon, elvileg érzéstelenít, bár én még nem próbáltam, csak hallottam mástól.
Máris megnézem hogy van-e itthon.
Egyébként igen, megyék suliba, a fogaszatra időpontot kell kérni :(
A fogászatra időpont kell, de sürgős esetben anélkül is ellátnak, és az erős fájdalom az.
Esetleg bemehetsz a fogorvosi ügyeletre is, akár most is bevihetnek a szüleid, ha ennyire fáj.
Nem akarok ennyi problémát okozni :(
Kibirom reggelig valahogy, aztán ha már fent leszek, könnyebb lesz nem odafigyelni rá. Most meg marad a borogatas és a szegfűszeg.
Jobbulást!
Aspirin, Algoprin, Algoflex, Cataflam, Donalgin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!