Rosszak a fogaim, mit tegyek?
Ha ilyen sokat kell húzatni, akkor előtte mindenképpen beszélj egy magánfogorvossal is!
Állapotfelmérés sok helyen ingyenes. Szóval először tudni kéne, hogy mi is a baj.
Fél év alatt az egész fogsorból csak fekete csonkok vannak?
Nagyon abszurdnak hangzik.
szerintem rad ferne egy kivizsgalas is,mert ez nem normalis sajnos. dolgozni menjel el, ill tb alapon csinaltassad, ne magan uton, mert ugy sokkal olcsobb. motivaljon, hogy hamarosan jobb lesz,es ez majd onbizalmat fog adni!!! ne add fel.
egyebkent 3 hetente nem csak 1 fogat huznak, hanem nyilvan tobbet, sot, szerintem megoldhato lenne h 2 -3-4 kezelessel kiveszik az osszeset es megkapod a mufogaidat. jarj utana, lehet h tamogatast is tudsz ra intezni.
Nem elkeseríteni akarlak, de ha csak nem jársz kemoterápiára, úgy nem létezik, hogy fél év alatt ilyen szinten elromlottak a fogaid. Fekete csonkok? Ez bizony több év hanyagság és nem törődömség masszív munkája, pláne ilyen fiatalon... Rosszak voltak azok azelőtt is,csak nem vetted észre, mert nem vagy fogorvos, nem az a munkád, hogy ezt felismerd. Sajnálom, de ez az igazság.
Egyébként én is azt javaslom, hogy hallgass meg még egy véleményt. Viszont azt tudnod kell, hogy ha bármilyen szinten pótolni szeretnéd a fogaidat, az bizony nem kevés pénzbe fog kerülni neked. Persze attól is függ, hogy hány fogadat lehet megmenteni.
Pécsett a fogászati klinikán a különböző pótlásokért egyébként csak az anyagárat kell megfizetni, orvosi díjat nem, mert hallgatók csinálják. Ha számít a pénz (amit megértek), akkor esetleg gondolkodj el ilyesmiben. Gondolom a többi gyakorló klinikán is hasonló módon olcsóbb (Bp, Szeged, Debrecen). Pécset tudom biztosra, mert én is ott vagyok hallgató. Ha a közelben vagy, egyébként nagyon szívesen segítek neked az ügyben, de ez a leírásod alapján is tényleg egy hosszadalmas meló lesz.
Amúgy véletlenül nem készült panoráma röntgen? Mert ha van nálad olyan, azt is szívesen megnézem neked és meg tudom mondani, hogy nagy valószínűséggel mely fogakat kell eltávolítani. Elég lenne emailben elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!