Nagyon rosszak a fogaim?
Hát ez borzalmas :(, főleg 15 évesen...
Nem lehet, hogy túlzottan mosod őket? Pl túl nagy erővel vagy közvetlenül evés után?
Amúgy használj Elmex gélt (ez nem a fogkrém, de azt is használd!), patikában lehet venni!
El.fogkefevel mosom,nem tudom...az nem jo neki? :/
regen nagyon sok narancsot ettem,meg erosen szensavas asvanyvizet ittam,en azon is gondolkoztam,hogy lehet ezek miatt is,de lehet orokoltem,mert szuleimnek sem valami jok.Mondjuk szep feherek,meg szepen allnak,de annyira zavaro,hogy ennyire rosszak..
Lehet, hogy nem jól mosol fogat? Kérdezz meg erről fogorvost, és arról is, hogy milyen fogápolási cuccokat ajánl. Az Elmex gél tényleg jó. Negyedévente cserélj fogkefét, félévente járj fogorvosi ellenőrzésre.
Amúgy az is lehet, hogy a genetika is közrejátszik. Ha valamelyik szülődnek is könnyen romlanak a fogai, akkor valószínűleg örökölted. De ne aggódj, a mai fogápolási termékekkel és fogászati technikákkal már bőven kitolható a fogak élettartama, csak tényleg foglalkozz a kérdéssel.
Igen, a tömés mellett ugyanúgy szuvasodhatnak.
Használj fogselymet is, és valóban sok múlik a genetikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!