Rosszak a fogaim de mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és eléggé zavar, hogy fent hiányzik 1 fogam tehát a metsző fog mellet kellene lennie egy ugyan úgy ilyen nyuszi fognak de nekem a 3. Fogam van ott és a másik oldalon pedig egy hegyes fog van a 2. helyett. A többi minden rendbe van.
Voltam fogorvosnál és fogszabalyzót javasolt.
Nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe hiszen 1 szülő (anyukám) nevel. És ezt szeretném megkérdezni, hogy van e lehetőség ilyen várolista amin ingyenesen vagy olcsóbban kapnék fogszabályzót.
Mert nagyon zavar és nem merek mosolyogni mert nem szépek a fogaim és nagyon szégyenlem.
Mit lehetne tenni a helyemben ?
2016. aug. 14. 02:50
1/1 anonim válasza:
14-15 evesen volt fogszabalyzom, bar ennek 15 eve, de akkor is volt mar tamogatas ra! Es most is van! Nem tudom mennyiert rakjak fel pontosan, alkapocsonkent kb 30 ezer ft, aztan havonta kb 2-3 ezerert huzzak meg! De lehetseges, hogy ezt a 30 ezeret reszletekben kell kifizetni, mivel a fogszabalyzo 12-24 honapig szokott fent lenni, szerintem nem tul megterhelo ez az osszeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!