Biztos, hogy azert fajnak a fogaid, mert nincs fogszabalyozod? Nem azert, mert lyukasak?
2016. aug. 21. 06:15
2/7 anonim válasza:
Ilyet én még nem hallottam hogy szabályzó hiányától fájhatnak a fogak. Menj el fogászatra nézesd meg aztán vidd a számlát a szüleidnek.
2016. aug. 21. 09:28
3/7 anonim válasza:
Vedd kezedbe a dolgot, menj el a fogorvoshoz, kérj beutalót fogszabályzásra, oda is menj el, majd beszélj a szüleiddel. Esetleg tudnál képet küldeni a fogaidról?
2016. aug. 21. 13:22
4/7 anonim válasza:
Ha ennyire fáj, az nem normális. Akár még ma is elmehetnél egy ügyeletre, de holnap mindenképp keresd fel a saját fogorvosodat. Nem biztos hogy a fogszabályzó hiánya miatt fáj, inkább lehet szuvasodástól vagy fogbélgyulladástól.
Most még gyerek vagy, de ez nem mindig lesz így. A szüleid hozzáállásától függetlenül előbb-utóbb magadnak kell intézned a dolgaidat. A fogászati kezeléseket és konzultációkat TB alapon ingyen megcsinálják. Fogszabályzás is működik TB-vel, ahol csak a készülék árát kell kifizetni - illetve 18 év alatt erre is jár kedvezmény. Ha jövő nyáron elmész diákmunkára, abból meglesz a pénz a fogszabira. Addig meg bőven van időd rendbe hozni a fogaidat.
2016. aug. 21. 13:59
5/7 anonim válasza:
Nem a fogszabályzó hiánya miatt fájnak, hanem azért, mert valószínűleg gyulladtak, szuvasak. Ahhoz nem kellenek a szüleid, hogy holnap elmenj a körzeti gyerekfogászhoz, aki csinál egy röntgent és megnézi, hogy milyen teendők vannak a szádban. Ha a fájdalomtól megszabadultál, akkor lehet tárgyalni a fogszabályzóról.
2016. aug. 21. 18:38
6/7 anonim válasza:
Le leszek pontozva de szerintem ez csak hiszti..
2016. aug. 21. 23:41
7/7 anonim válasza:
A fogtömés ingyenes. Ha fáj a fogad, menj el egy fogorvoshoz, ha félsz, kérjél injekciót még a töméshez is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!