Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy vegyem rá a szüleimet az...

Hogy vegyem rá a szüleimet az elekromos fogkefére?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszak a fogaim, talán segítene valamit a helyzeten.
2016. máj. 16. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt kérd szülinapodra, vagy névnapodra. 6000 Ft-ba kerül, és tényleg nagyon jó.
2016. máj. 16. 21:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Még nagyon sokára (majdnem 1 év) lesz mindkettő.
2016. máj. 16. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Inkább tanulj meg fogat mosni...
2016. máj. 16. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem az elektromos fogkefe fog javítani a fogaid állapotán, ebben semmi logika nincs. Nálunk a családban mindenki azt használja rajtam kívül. Egy rossz fogam sincs, ellenben mindenki másnak van... Tanulj meg fogat mosni, ehhez nem kell elektromos fogkefe.

19L

2016. máj. 16. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Én is csatlakozom. Ez egy baromság Nem az elektromos fogkefétől lesznek jobbak a fogaid.
2016. máj. 16. 21:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem attól lesznek jobbak, megjavulnak, nem ezt mondtam. Csak kipróbálnám, meg fogorvos is ajánlotta. Sok jót olvastam róla itt is. Nem kell mindjárt támadni.
2016. máj. 16. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Moss fogat alaposan a sima fogkefével, totál felesleges az elektromos. Ne lustulj el ennyire. 😀
2016. máj. 16. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rosszak a fogaid akkor nem a fogkefe fog segíteni, hanem a fogorvos és utána majd mosod rendszeresen. Ha mosod is a fogad rendszeres az sem biztos, hogy jól mosod. Nem mindegy, hogy mossa az ember a fogát. Fogselymet is használhatsz. Meg legalább évente fogorvosi ellenőrzés ahol a köveket eltávolítják legalább, de ha ilyen rosszak szoktak lenni akkor inkább fél évente. Amúgy aki mossa rendszeresen a fogát annak is ugyanúgy lyukadhat. Ez igazából nem függ össze, csak aki mossa annak később fog ez előjönni. :)
2016. máj. 17. 00:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Rossmannban szokott akciós lenni az oral-b eletromos (Vitality, nem elemes), 4000re volt leárazva, volt 10%-os kuponom is és így 3500ért hoztam haza! Erre gyűjteni is tudsz. Nem pénz érte és baromi jó kis alapgép, évekig kitart és garanciás, de ezzel is tudni kell mosni, doki megmutatja ha elviszed. Én lényegesen tisztábbnak érzem azóta a számat és lassabban jön vissza a fogkő is. Először rendbe kell tettetni a fogaid, mert különben minden kezelés után cserélni kell a fejet (ami valóban nem olcsó, de Müllerbe pl a 8 db 6000 szokott lenni plusz van a müllerszombat ahol 20% végösszeg van) és addig úgyse hatásos, de után ha végzett a doki el lehet kezdeni használni.

Sima fogkefét is vigyél magaddal a dokihoz majd és mutassa meg hogyan mosd. Egyébként puha (soft vagy extra soft) keféd legyen és valami jó minőségű, gyógynövényes fogkrémed. A közepes fogkefe az emberek alig pár %-nak jó egyébként... Többet árt mint használ.

Szájvíz, fogselyem is kell azért.

2016. máj. 17. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!