Hogyan tudnám rábeszélni a szüleimet az állandó fogszabályzóra?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, elég görbén állnak a fogaim, és összevissza, de ők nem akarnak nekem állandót csináltatni, mert avval vannak, hogy az éjszakai is hatásos. Mikor, semmit nem használt nekem, pedig már 1 és fél éve rendszeresen minden éjjel a számban van. Mégis hogyan lehetne rábeszélni őket?2010. ápr. 15. 19:59
1/12 anonim válasza:
hát megmondod nekik hogy nem az ők fogsoruk ..és hát nem szeretnél 30 évesen majd állandótt hordaadni az miatt h most ti nem engeditek meg :P
2/12 anonim válasza:
na meg hogy nagyon szeretnéd ha szép fogsorod lenne ..meg minden
3/12 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy ha várnak vele, akkor sokkal többe fog kerülni.
4/12 anonim válasza:
Miért nem kéred meg a dokid, hogy beszéljen velük?
5/12 A kérdező kommentje:
mert a fogorvosom nem csinál állandót, és ő csinálta az éjszakaimat, ezért a szüleim véleményén van a fogorvos is :/
amúgy meg köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 16. 13:23
6/12 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok és súlyos fogtorlódásom volt. Fél éve tették fel és sokkal szebb lett. Szerintem az éjszakai nem nagyon használ. Az orvos sem mondta nekik, hogy állandó kell?
7/12 anonim válasza:
Lehet,hogy nem engedhetik meg maguknak a szüleid.
8/12 anonim válasza:
13 évesen nem kell kifizetni a teljes árat, csak töredékét...max 30-40 000 lenne. 18 év felett a teljes át mindennek együtt kb 250 000re jött ki nekem (és én még olcsón megúsztam). Ezért lenne érdemes most megcsináltatni a fogaidat.
9/12 anonim válasza:
sajnos az állami fogszabályozáson kb 100 ezer az alsó felső fogszabi, maszekban jóval több. beszélj a szüleiddel, hogy ez téged nagyon zavar, és igenis tetessenek fel állandó fogszabit. ha az orvos nem teszi fel, akkor váltsatok fogorvost!
10/12 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok.Alsó-felső és 30.000 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!