Szerintetek van fogszabályzóra valamilyen támogatás, ha még diák vagyok?
Figyelt kérdés
Már csak a nyári szünetben számítok diáknak, de gondoltam, ha van így valamilyen kedvezmény, akkor talán megcsináltatom.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 25. 02:20
1/5 anonim válasza:
Nem tudok róla, de orvos kérdése is, hogy mennyi. Nekem mindenestül 70 ezer volt, ismerős 200-ért csináltatott ugyanolyat.
2/5 A kérdező kommentje:
Én igazából olyat szeretnék, amit hátulra raknak be, a fogam hátuljára a nyelvem felől...
Az sokkal drágább??
2011. júl. 25. 14:25
3/5 anonim válasza:
Itt már nem olyan rendszer van, hogy tanulsz-e vagy nem, hanem mindent életkorhoz kötnek... Hogyha nem maszek rendelésre mész, és 18 év alatt vagy, akkor jár támogatás, de csak és kizárólag a rendes fém fogszabályzóra. Arra ami olyan porcelános, meg átlátszóbb színű, vagy amit hátulról ragasztanak fel, arra egyeltalán nem. Így kb. ívenként 20-30 ezer forintra kell számítanod. ha viszont betöltötted a 18-at nem kapsz támogatást. Ilyenkor a sima fém fogszabályzó is kb. 200-300 ezer forint körül van. Ha viszont hátulra akarod, az több mint fél millióba is kerülhet. (én láttam ahol másfél millióért csinálják) És ez nem vicc... én is olyat akartam, és elborzadva láttam, hogy mennyire drága. Egyébként úgy tartják, hogy az rettenetesen kényelmetlen, és kb. egy óra, mire rendesen megtudod mosni a fogadat...
4/5 anonim válasza:
hát ha ilyen drága akkor egész életemben csálék lesznek a fogaim :(
5/5 A kérdező kommentje:
Egyet értek az előttem szólóval... :(
2011. júl. 28. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!