Hogy beszéljem rá a szüleimet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szüleim szerint szépek a fogaim,de nekem viszont nem tetszenek,ezért szeretnék fogszabályzót.Hogy beszéljem rá őket?Anyagi háttéren átlagosak vagyunk.Mit mondjak,vagy hogy célozzak erre?A szüleim szerint felesleges a fogszabályzó,de szerintem nem.Még az éjszakai is jó lenne.Ez körülbelül mennyibe kerül[éjszakai] ?2012. jan. 20. 23:55
1/4 Darkkingdom válasza:
Lehet hülye kérdésnek tűnke de nem tudsz képet küldeni full arcnélkül a fogaidról? mert most mi győzködhetünk amúgymeg lehet fullra nem kell!
2/4 anonim válasza:
Az éjszakait nem tudom, a normál olyan 200 ezer körül van egy fogsorra.
3/4 anonim válasza:
Elsőnek nézesd meg fogorvossal, hogy tényleg baj van-e a fogaddal, ő szükségesnek látja-e a fogszabályzót. Utána tárgyalj a szülőkkel.
4/4 anonim válasza:
sztem mond meg a szuleidnek h nezzesetek meg egy szakemberrel es az majd megmondja h kelle vagy nem kell fogszabalyzo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!