Mit csináljak, várjak tovább?
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy az egyik fogamon gyökérkezelést csináltak, a felső jobboldali első nagyőrlőn. Kaptam időpontot, hogy mikor menjek vissza, de nem tudtam elmenni és mondta a doki, hogy akkor menjek valamikor áprilisban ha tudok. Hát nekem teljesen kiment a fejemből az egész és nem is foglalkoztam vele. Viszont nem rég egy nagy duzzanatot vettem észre az ínyem tövében. Először csak a felett a fogam felett, de már nagyobb lett a duzzanat. Nem fáj alapjáraton se a fogam, se ez a duzzanat csak ha megnyomom. El akartam most menni a dokihoz, hogy megnézze, de persze ilyenkor nem rendel és nem tudom mit csináljak. Kicsit félek, hogy mi ez a valami az ínyemnél. Persze arra gondoltam, hogy elmegyek a helyettesítő orvoshoz, de ő csak augusztus közepén tudna fogadni, addig meg nem akarok várni. Szóval mit tegyek? Menjek el a háziorvoshoz és ő majd tovább küld? Vagy várjam meg míg visszajön a doki?2016. júl. 28. 20:34
1/3 anonim válasza:
Ha nem növekszik, vagy nem fáj jobban, akkor sztem egy kicsit halasztható még. De ha rosszabbodik, akkor én nem várnék.
2/3 anonim válasza:
Lehet gyulladásban van és arra tör utat a genny, ezt mielőbb kezelni kellene, mert előbb-utóbb erős fájdalmad lehet.
3/3 anonim válasza:
A gyökérkezelés befejezte után kellett volna visszamenned kontrollra vagy be sincs tömve csak elkezdték?
Az simán genny lesz, menj vele azonnal orvoshoz, kitisztítják.
Ha budapesti vagy, van egy jó hely. j+j dent, 0-24-esek, de telefonálj oda, szuperkedvesek és olcsók és jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!