Hogyan tovább? Mikor jön meg a havim? Mennyit várjak még?
Figyelt kérdés
Párom elhagy szerintem, mert nincs havim! Gyereket szeretnénk, de így hogyan? Soha nem volt havim, így nem tudom mi lesz velünk. Már megjöhetne, elég idős vagyok. Hogyan tovább? Nem akarom elveszíteni a szerelmem. 25/L2011. jan. 1. 14:53
1/10 anonim válasza:
valószínűleg egy nőgyógyász lehetne a segítségedre.
3/10 anonim válasza:
Már 16 évesen jó lett volna felkeresni egy nőgyógyászt, ha addigra nem jön meg! Hatalmas felelőtlenséget követtél el! 25 éves és még nincs ciklusa? Azért nem gondoltad volna, hogy ez baj esetleg hamarabb is? Gyorsan nőgyógyász!
4/10 anonim válasza:
Már 10 évvel ezelőtt orvoshoz kellett volna fordulnod ezzel a problémával! Ez nem normális dolog! Azt tanácsolom, jövő héten első dolgod legyen egy nőgyógyászt felkeresni! Még az is lehet, hogy valami betegség áll a háttérben!
7/10 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, tejóég, azonnal orvos! És kérlek gondold át ezt a gyerekvállalást, nem úgy tűnik, hogy szellemileg érett lennél arra, hogy felnevelj egy gyereket, ha ilyenekkel sem vagy tisztában.
8/10 anonim válasza:
NŐGYÓGYÁSZ!!!
Ez nem normális dolog! :(
9/10 anonim válasza:
Hááát....Mennyit várj még?Ez kérdés?Könyörgöm,ez komoly?Anyukád nem világosított fel?
Már 15-16 évesen el kellett volna menned kivizsgáltatni,hogy miért nincs.
Eddig nem furcsálltad?
Sajnos valóban nem vagy elég érett a gyerekneveléshez.ÁHa ilyen dolgokkal nem vagy/vagytok tisztában akkor még várjatok a gyerekneveléssel...
10/10 anonim válasza:
nem tűnt fel 5/6/7. osztályos korodban, hogy rajtad kívül mindenkinek megvan? Nem jutott eszedbe, hogy ez esetleg baj lehet? Már a 8 éves unokatestvérem is tudja, hogy nem normális dolog, ha az ember egyáltalán nem menstruál 17-18 éves korában sem (nemhogy 25...). És anyukád? Neki észre kellett volna vennie, hogy valami nincs rendben. Szerintem azonnal fordulj nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!