Mitől repedezett a nyelvem?
Figyelt kérdés
A nyelvemen van egy csomó repedés, olyan mint egy kanyon. Nagyon zavar és nem tudom, hogy mit csinálhatnék ellene! A nyelvem széle fogbenyomódásos és néha foltok, kis köröcskék is vannak rajta, amik általában fehérek, (vagy sárgásak)! Már nagyon régóta ilyen, eddig nem foglalkoztam vele, de mostanában olvasgattam a neten, ezzel kapcsolatban egy-két cikket (mert nincs sok minden róla) és elkezdett zavarni, hogy tenni kellene valamit!2010. ápr. 17. 15:34
1/16 anonim válasza:
Nekem is sajnos olyan,de már kicsi korom óta. Nem eszel túl sós ételeket? Mert nekem attól alakult ki.
2/16 anonim válasza:
A repedések magnéziumhiányra utalnak,a foltok cinkhiányra.Figyelj oda az étkezésedre,egyél több zöldséget,gyümölcsöt,és kerüld a gyorskajákat,a bő olajban sült dolgokat!Egy kis odafigyelés,és megszünnek a tünetek!Meg fogsz lepődni mennyivel jobban érzed majd magad!Sok sikert!!!
3/16 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van :\ már kiskorom óta nem tudok erőset enni mert úgy mar hogy nem igaz. XD lassan már szét szakad a nyelvem olyan kráter van középen. azt hittem csak én vagyok ilyen visszamaradott ebben, de úgytűnik tévedtem. jólenne megszüntetni ezt .
4/16 anonim válasza:
Nahát,ez baj? :O Azt hittem,mindekié ilyen :D:D:D Na mind1 most nem fogok elkezdeni parázni rajta :))))))
5/16 A kérdező kommentje:
Gyűlünk, úgy látom!:D
Am ez baj, mert valamilyen betegségre utal. Vitaminhiány, vagy szervelégtelenség, de még autoimmunról is hallottam, ami gáz. Nekem tényleg rettenően csúnya. Nem merek még csúfolkodni(nyelvet ölteni) sem!:D Tenni kellene vmit, hogy javítsunk rajta! De mit? Azt tudom, hogy a repedéseket már nagyon nem lehet eltüntetni, de javítani lehet rajta valahogyan!
2010. ápr. 17. 16:06
6/16 anonim válasza:
Elmúlasztani csak akkor nem lehet a repedéseket,ha alapból térképnyelvű vagy.Ha ez ásványianyag vagy vitaminhiány tünete,akkor a célirányos orvoslással megszüntethető a tünet!
7/16 A kérdező kommentje:
nem igazán vagyok térképnyelvű! Néha volt hasonló "elváltozás" a nyelvemen, de most csak szakadékok és a fogbenyomódások vannak! Szal ezek szerint gyógyítható?! Az sem jelent semmit, hogy már kiskorom óta így van? Egyébként 20 vagyok!
2010. ápr. 18. 17:57
8/16 anonim válasza:
Persze,hogy gyógyítható!Keresd fel a háziorvosod,ő majd csináltat vérképet,amiből kiderül mi hiányzik a szervezetedből!Pótolod amit kell,és helyrejön,ne aggódj emiatt!!!
9/16 anonim válasza:
hiába keresi fel nem tud semmit sem mondani rá. legalábbis az enyém azt mondta hogy azt sem tudja miez.
Én sem merek csúfolkodni nyelvvel. -.-de*ar.
10/16 anonim válasza:
De tud rá mondani,akkor a te háziorvosos nem nagyon foglalkozik a betegek problémájával.A nyelv sok mindent elárul!Az unokaöcsémet például egy megfázás miatt vittük orvoshoz,aki mikor a torkát nézte,akkor mondta,hogy a nyelvén látja,hogy vmi baj van a veséjével.Vittük ultrahangra,és daganata volt a 3 éves kisfiúnak!Vesével együtt tudták kivenni!!!Szóval az orvosnak tudnia kell,mi a baj,ha a nyelv felszíne megváltozik!Olvass utána!A repedések cink hiányra utalnak és még sorolhatnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!