Mitol repedezett a nyelvem?
Figyelt kérdés
Amiota tudom magam ilyen. Olyan mintha szet akarna esni, nagy "szakadekok" vannak rajta.
Es masnak is lattam hogy ilyen.
2009. febr. 27. 15:41
1/12 anonim válasza:
Térképnyelvnek hívják az ilyet. az oka súlyos vitaminhiány, főleg a C-vitaminé.
2/12 A kérdező kommentje:
mar legalabb egy eve szedek napi 1000mg C vitamint.
vagy ez mar nem simul ki soha?
2009. febr. 27. 16:29
3/12 anonim válasza:
Ezt valóban térképnyelvnek hívják, de ha gyermekkorban ilyen lett, akkor ilyen is marad, nem jelent semmi különöset, semmi betegséget.
4/12 anonim válasza:
Hát bocs, akkor a te esetedben másról lehet szó. de az elsődleges oka akkor is C-vitaminhiány. nem tudhattam, hogy neked az nem lehet.
1. voltam
5/12 A kérdező kommentje:
kosz, igy is boldog vagyok!
nem a nyelv a lenyeg, ugyebar? :-))
2009. febr. 28. 22:03
6/12 anonim válasza:
Legyél is boldog!
A nyelv azért lényeges!
De nem a kinézete, hanem a funkciói, tehát a táplálék irányítása, az ízérzés, a beszéd, stb., stb.,
7/12 anonim válasza:
Beszélj egy természetgyógyásszal! Sok érdekességet el tud mondani a nyelvről, vagyis az egészségedről! Létezik nyelvdiagnosztika! Színe, formája, állása, mozgása, a repedések, a lepedék milyensége, a nyelv széle, a nyelven lévő kis kiemelkedések sok-sok mindenre utalhatnak.
8/12 anonim válasza:
Szerintem elmúlhat, nekem is mindig ilyen volt, aztán váltottam egészségesebb étkezésre. Kevesebb fűszer, több folyadék, mindennek megnézem a cimkéjét, és azt veszem amiben kevesebb az adalékanyag.
9/12 anonim válasza:
Ha a nyelv repedezett, leggyakoribb oka a testnedvek kimerülése, a vese gyengesége. A repedések száma és mélysége igen változó.
10/12 anonim válasza:
Szia, Sajnos én is erre keresem a választ és én is amióta az eszemet tudom ilyen repedezett a nyelvem:( Neked változott azóta? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!