Lehet kérni fogszabályzót?
Figyelt kérdés
A fogorvos azt mondta, h nem görbék a fogaim. Pedig szerintem nagyon. Nem azért szeretnék mert huuu de menő hanem, azért mert szerintem így hülyén nézek ki. A kérdésem az lenne, h hogyha kérjük anyuékkal, h csináltassunk fogszabályzót akkor megteszik-e.
13/l
2016. júl. 5. 09:07
1/3 anonim válasza:
Szia!
Tobb even keresztul hordtam fogszabalyzot, jelenleg is hordok. 21 eves lany vagyok.
Szivesen megneznem a fogaidat! Ha van kedved kuldj kepet roluk!
2/3 anonim válasza:
Hozzatennem: ha egy modod van ra, ne tegyel fogszabalyzot, mert azonkivul hogy zavaro, a beszedet is zavarja es kikezdi a szadat, inzedet, nyelved.
A fix fogszabalyzorol akkor nem is beszelek...
3/3 anonim válasza:
Magánnál gond nélkül felrakják, de TB-re kell a fogszabályzó orvosnak a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!