Meg lehet kérni a fogorvost, hogy vegye le a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Novemberben lesz 3 éve, hogy fent van, és már nagyon unom. Múltkor, amikor a saját orvosom nem volt bent, egy másik nézte meg, és kérdezte, hogy mióta van fent, mondtam, hogy lassan 3 éve, meg is lepődött. Nem csak azért unom, mert havonta kell fogkefét venni, mert a vas szétszedi, hanem azért is, mert mióta kivették belőle a gumikat, és már csak maga a vas van, amint begyógyul a szétszaggatott hús a számban, megint szétszedi, és konkrétan enni nem tudok, annyira marja még a kaja is, és elég unalmas, hogy 3 éve azzal töltök 20-30 perceket, hogy kiszedem a kaját, mivel ugye ha nem otthon vagyok, akkor nem tudok pl iskolában vagy máshol fogat mosni, meg elég idegesítő lenne mindenhova fogpiszkálóval menni, és szedni ki a kaját a fogamból. Múltkor megkérdeztem a fogorvost, és mondta, hogy még a felső decemberig rajta lesz, az alsó pedig még olyan április-májusig. Hát nem tudom, van még itt valaki, akinek majdnem 3,5 évig hagyták rajta (mert ugye ha kb áprilisig maradna, akkor kb annyi lenne :D) ? Ja és még annyi, hogy most olyanok a fogaim, mint 1 és fél éve, tehát nem értem, hogy miért kell rajta hagyni ennyi ideig, szerintem már levehették volna 1 éve, és akkor megcsináltatni azt a műanyagot, ami azért kell, hogy ne menjenek vissza a fogaim, nem értem ezt a fogorvosi logikát, mert hogy ívet cseréltek, és utána nem fájt, az biztos, tehát értelme nem volt ennek a +1-1,5 évnek :D Nekem pedig tökéletesen megfelelnek a fogaim, a célt elértem, szépen rendbetette a fogaimat. :)2015. aug. 5. 00:37
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudok állandó fogszabályzó ügyben nyilatkozni. Nekem éjszakai volt 1 évig, de meguntam azt hogy minden reggel szabályosan úsztam a nyálban, és amikor levettem a fsz-t, akkor annyira fájtak a fogaim meg az innyem, hogy a reggelinél mindig azt hittem, hogy kiesik a fogam. Eldobtam a fenébe.
Ennek a hátránya az volt, hogy 2 hét alatt visszaállt teljesen a fogam mint amilyen volt, de már nagyon nem érdekel.
Szerintem ha megkéred akkor biztos leveszik. Valószínüleg fognak berakni ilyen kis fémkarikát ami megtartja, és nem fog úgy visszaesni mint nekem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is volt éjszakai, és ugyan ez volt a problémám, ezért 4-5 hónapig próbálkoztam vele, volt, hogy kihagytam 1 hónapot, visszamentünk a fogorvoshoz, és mondta, hogy szépen változik, pedig be sem tettem 1 hónapig :D aztán valamiért nagyon rossz lett az a fogorvos, átmentem másikhoz, akihez most is járok, dehát nem tudom, ennyire azért nem problémás a fogam, hogy 3,5 évig rajta legyen.. :D
2015. aug. 5. 02:02
3/4 anonim válasza:
Hülyeség az egész. Nekem 7 hónapja tette fel a faszi, és ugyan olyan mint eddig xD Abszolút 0 változás van, pedig már meghúzta vagy 4x. Mindig visszamegyek, nézegeti, hümmög, húz rajta egyet, és semmit sem javul :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen rendbehozta :D ezért nem értem, hogy miért nem lehet levenni, így, hogy 1 éve is így nézett ki, ahogy most. Mostmár csak a fájdalmat érzem, amikor beleragad a húsomba a szar vas :D
2015. aug. 5. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!