Hogyan lehet fogszabályzót "kérni"?
Figyelt kérdés
16 éves múltam októberben és most szántam el magamat, hogy kell fogszabályzó, ez hogy megy? Csak simán bemegyek az SZTK-ba a fogorvoshoz?2013. dec. 5. 21:40
1/3 anonim válasza:
Simán bemész a fogorvoshoz, de amennyire tudom ez mindenképpen fizetős. Ha az adott orvos nem nem foglalkozik vele, akkor átirányít egy olyanhoz aki igen. Legalábbis nálunk anno így működött.
2/3 anonim válasza:
Csak 18 év felett fizetős, úgyhogy inkább csináltasd meg még most, mert nem egy olcsó dolog, én 300000-et fizettem, és ez még a legolcsóbb hely volt.. És igen, menj be az sztk-s fogorvoshoz és mondd el neki, ő pedig tudni fogja, hogy kihez kell továbbküldenie.
3/3 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok nekem májusban rakták fel az alsót (felső már 1 éve 6 hónapja fönt van az is ennyibe került) SZTK-ban és 40 000 Ft volt 1. lépés szerintem menj el egy sima fogorvoshoz és kérj beutalót (nekem beutaló nélkül meg se nézték a fogszabisnál a fogaimat) 2. lépés kérj a kiszemelt fogszabis rendelőtől telefonon időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!