Szeretnék fogszabályzót, és kell is nekem (mondta az orvos), de csak éjszakai használatra "vállalnám"! Lehet ilyet kérni?
Figyelt kérdés
És hallottam még olyat is, hogy a szabitól elgyengül vmi, asszem a foggyökér vagy mi, és hamarabb kiesik a fog, vagy valami lesz vele.
Üdv: Fanni, 12
2008. okt. 18. 15:45
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és hogy mikor kell használnom azt a fogidoki dönti el, vagy dönthetek én is?? Mert nappal tuti nem fogom hordani!!!!!!!!!!!!
2008. okt. 18. 15:46
2/5 anonim válasza:
Ezt nem te döntöd el :) Hanem a fogaid állása határozza meg. Ha csak enyhén kell szabályozni, akkor elegendő az éjszakai, kivehető. De ezt nem te döntöd el, hanem a fogorvos, de ő sem "szimpátia" alapján, hanem a szükséges mértékű szabályozás szerint.
3/5 anonim válasza:
ez hülyeség hogy kiesik, nekem 4 évig éjszakai volt, semmit nem ért és rohadtul fájt a fogam, sokszor éjjel arra ébredtem, válltottam szilikonos, fogszinű állandó szabályzóra, fél év alatt fél centit javitott a fogaimon,utánna már csak stabilizálásként volt fent 1 évet,tehát össz.1,5 évet hordtam és gyönyörűek, az első 3 hónap kellemetlen volt, de megérte. szerintem ne kisérletez éjszakaival, tesóm nem is birta hordani, mert nem birt benne aludni. gyorsabb és hatékonybb az állandó és diszkréteket esztétikusakat is készitenek, ha van rá pénzed a fog belső oldalára a nyelv felé is lehet rakatni, olyan 2-3 száz ezer ft itthon. a szilikonos 80-200ig attól függ hol, és milyen.
4/5 anonim válasza:
az előző vagyok, 23 éves voltam mikor bevállaltam a nappalit, és lány vagyok, nem volt ciki eszre se vették a szilikonosat.
5/5 A kérdező kommentje:
nah hát nekem ilyenre nincs pénzem :(
2009. febr. 28. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!