Azt hogy éjszakai vagy állandó fogszabályzot kapok azt én választom ki avgy az orvos megmondja, hogy az lesz és kész?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 20:28
1/11 anonim válasza:
Az orvos dönti el. Ha komolyabb az eset, és állandó szabályzás kell, akkor rögzítettet kapsz.
2/11 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy másfél évig kellett állandó, és utána egy évig éjszakai. Az orvos mondja meg sajnos...
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Ha csak 1 fogamat kéne lehuzni akkar van esély szerintetek , hogy estit kapok?
2009. júl. 16. 20:37
4/11 anonim válasza:
nincs. Az estit mindig az állandó után adják.
5/11 anonim válasza:
Utolsónak: nem. Nekem 4 évig volt kivehető, utána 1 évig kivehető ÉS rögzített, aztán még három évig kivehető. Minden eset más és más. Simán lehet, hogy a kérdező kivehetőt fog kapni. Bár szvsz az nem sokat ér.
6/11 anonim válasza:
Hát nekem nem álltak túl szépen a fogaim,de mégis elég volt éjszakai...először általában adnak éjszakait,és ha állandó fogszabid van, utána is kell hordani az éjszakait,hogy ne mozduljanak vissza a fogaid....legalábbis egy jó fogorvos sztem így csinálja...nem sok értelme van pár év múlva előröl kezdeni:)
7/11 anonim válasza:
előző voltam:
ja és hát nem tudom de szerintem az állandó azért jobb lehet mivel mondjuk nem 8-9 órát van bent,hanem 24 órában...sokkal hatásosabb,gyorsabb...bár ismerek olyat akinek legalább 3 éve van és csak össze vissza tologatják, de ismerek olyat is akinek fél év volt...pedig nem voltak alapból vmi szépek:)
szóval ehhez azért jó fogorvos is kell:) nah de ez már kicsit kezd eltérni a témától:)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon remélem , hogy estit kapok... Ha esetleg modnanám az orvosnak , hogy oylat szertnék előfordul , hogy olyat add?
2009. júl. 19. 18:42
9/11 anonim válasza:
nekem is van éjszakai,és én dönthettem h mit akarok,nem a fogorvos mondta meg.pedig eléggé ferdék a fogaim
10/11 Mutant Ninja Pony válasza:
szerintem ha minden kötél szakad, kérdezd meg hogy nem kaphatsz-e belső fogszabályzót, ez az ami a fogad belő oldalán van, és nem látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!