Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet kérni másféle éjszakai...

Lehet kérni másféle éjszakai fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban négy évig volt éjszakai fogszabályzóm. Olyan, amit a szájpadlásra kell felpattintani. Egyszerűen utáltam, nem lehetett benne beszélni, kiszáradt a szám, borzalmasak voltak az éjszakák, amikor lehetett, elsumákoltam.

Azután kaptam állandót, három évig. Most levették, mondták, hogy kell éjszakai, de láttam több helyen is olyat, akinek átlátszó műanyag volt, amit a fogsorra kell helyezni, nem szárad ki tőle, tud beszélni. Azt hittem én is ilyet kapok. Hát nem. Ugyanolyan utálatos szájpadlásosat, amiben kínszenvedés lenne, és úgy érzem, nem azért szenvedtem négy évet ilyen éjszakaival, és 3-at állandóval, hogy megint visszakapjam az éjszakait, amit ráadásul hat évig kéne hordani. :(

Szerintetek lehet másfélét kérni? Fizetnék érte még többet is, mint ezért a mostani "csodáért", de nem tudom, ez mitől függ, hogy kaphatok-e olyat.

2016. máj. 25. 19:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rákérdezel az orvosnál, biztos meg tudja mondani. Én is más félét szeretnék majd kérni.
2016. máj. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!