Miért nem hat az erzestelenitő?
Figyelt kérdés
Alul bal oldalt van egy nagyon rossz, torott fogam. Nagyon tud fajni. Elmentem kihuzatni de egyszeruen nem zsibbadt el, de nincs gyulladasba, mar a fejemet se ereztem de ott akkor sem volt elzsibbadva. 3 szurit kaptam, azt mondta tobbet nem lejet adni.Huztak mar 2 fogat felulrol, elzsibbadt. Alulrol regen egyet es az sem zsibbadt el. Mitol van ez? Igy csak szenvedek.2016. máj. 3. 17:18
1/3 anonim válasza:
Rossz, törött fog ami nagyon tud fájni - kizárt hogy ne lenne gyulladásban, legfeljebb csak kívülről nem látszik, mint például a gyökércsúcsi ciszta. A gennyes, ödémás területen pedig nem tud hatni a zsibbasztó.
A másik dolog: alul van hogy nem elég a fog mellé adott érzéstelenítés (tömöttebb csontszerkezet miatt), ezért vezetésest is szoktak csinálni (hátra a főideg környékére). Nem mindig van rá szükség, de előfordulhat hogy nélküle nem zsibbad el rendesen a fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom :( valamit mondott a doki, fogdosta az államat hogy ott elzsibbadt e,mondtam h nem dehat a fogam hatul van. Es akkor erre valoszinu azt mondta amit Te leirtal nekem. A 3 szurit 9 helyre szurta :( most is faj de felek ujra elmenni...
2016. máj. 3. 18:23
3/3 anonim válasza:
Az első mondja jól, sajnos én is jártam így. Nekem egy gyökércsúcsi kis gennyes ciszta okozta a fájdalmat. Nagyon pici volt pedig, éppen pár milliméter, mégis borzasztóan fájt miatta és el se zsibbadt rendesen a fogam környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!