Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érzéstelenítő nélkül mennyire...

Érzéstelenítő nélkül mennyire fog fájni a fogtömés/fúrás?

Figyelt kérdés
Ma voltam az iskolánkkal fogorvosnál, és talált kettő kicsi lyukat. Kaptam barázdazárást, holnap kell vissza mennem. A fogam egyébként egyáltalán nem fájt ezelőtt sem, de nagyon félek, hogy menyire fog fájni.

2016. márc. 22. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
a maraton életre halálra c. filmben konkrétan ezzel kinozták meg a fohost :) de miert erzestelenites nelkul akarod.
2016. márc. 22. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem érzéstelenítik, azt azért nem teszik, mert tudják, hogy nem fog fájni. :D Ha egy kicsi esély is van rá, hogy fájdalmas lesz, akkor kapsz érzéstelenítést.

Maga a tömés-fúrás egyáltalán nem fájdalmas. Én tegnap voltam, kaptam egy érzéstelenítő szurit. Annak az első fél másodperce kissé kellemetlen volt, de utána maximum a lámpa vakító fénye volt az ami zavart. :) Az egész történetben a legrosszabb rész az volt, hogy utána még két óráig folyt a nyálam a zsibbasztás miatt. :P

2016. márc. 22. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha kicsi a lyuk, akkor egyáltalán nem fáj a tömés, én soha nem kértem érzéstelenítőt.
2016. márc. 22. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Azért nem szeretnék érzéstelenítőt kérni, mert félek az injekciótól:D
2016. márc. 22. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
ha kicsi, akkor nem is érzed! én sosem kértem érzéstelenítőt
2016. márc. 22. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is,pici lyuk van rajta,és áprilisban megyek fogtömésre,de nem akarok szurit:/ Majd írj milyen volt!!!
2016. márc. 23. 15:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egyáltalán nem volt vészes, és mivel félek a szuritól, a lidokain spray-re pedig azt mondta az orvos hogy semmit sem ér, ezért érzéstelenítő nélkül kértem. Szerintem ha kicsi lyukról van szó, bárki ki tudja bírni:) Szinte meg sem éreztem.
2016. márc. 23. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy írtál! :) Fő,hogy túl vagy rajta!
2016. márc. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!