Hülye a fogorvos vagy tényleg lyukas a fogam?
Figyelt kérdés
Már 2 éve kerültem hozzá (iskolai fogászat) és folyton összevissza beszél 2 éve mondja hogy itt lyukas a fogam meg ott de most fél éve diagnosztizált egyet most meg azt mondta nincs ott semmi de mivel fél éve felirta ezért most is. Szerintem ha 2 éve lyukas lenne a fogam az már kiderüldt volna fájdalom formájában mert eddig semmit nem éreztem mióta mondja. Tudom hogy van egy idő amikor nem érzek semmit de az nem ilyen hosszú. Vagy mégis?#fogszuvasodás #képzetlen fogorvos
2016. ápr. 25. 16:47
1/2 anonim válasza:
Teljesen egyszerű: menj el másik fogorvoshoz. Mondd, csak ellenőrzésre jöttél. Aztán, ha fontosnak tartja, kezeljen téged.
Nem is értem, miért nem tömte be a régi doki eddig?
Mielőtt nagyobb gond lehet, menj el máshoz.
2/2 anonim válasza:
Az iskola fogászat sokszor nem 100-as! Nekem 3 fogamat kihúzta (a tetejükből letört egy-egy darab), 12 voltam... Meg is jegyezte hogy milyen szép volt az adott fog és ép volt a gyökere!!
Később a 4. fogammal már másik dokihoz mentem (elköltöztünk) és azt mondta hogy simán megmenthető (ez volt a legrosszabb állapotú) és a többit is lehetett volna!
Szóval mielőbb menj másikhoz, hisz ha be kéne tömnie! Megvárja hogy gyökérkezelni vagy húzni kelljen? Nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!