Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Így is elmenjek a fogorvoshoz?

Így is elmenjek a fogorvoshoz?

Figyelt kérdés

Február elején volt az első fogorvossal való "élményem".. akkor hidegre fájt az egyik fogam, így elmntem és betömte a két fogam között kb.

Visszamentem rá egy hónapra(de sztem kevesebb volt, nem emlékszem már), mert rágásnál, harapásnál nyomásra fájt. Azt mondta, hogy nem lát semmit, kicsit csiszolt belőle, majd megkérdezte az asszisztensét, hogy szerinte kiidegelje e?! Itt azt mondtam, hogy ha nem tudja h mi baja, akkor ne csináljon semmit...

Ezért sem szeretnék hozzá visszamenni, ha nem muszáj(körzeti orvosom). A másik körzeti orvoshoz kértem időpontot, nála rengetegen vannak, 1 hónapra rá kaptam, most kell mennem kedden.

Azóta az a helyzet, hogy nyomásra meg rágásra nem fáj, hanem kb 2 naponta este vagy éjszaka elkezd fájni a fogam, van hogy az egész bal alsó(ahol a tömés is van) és nem tudom megmondani h melyik fogam fáj..

Viszont ez elmúlt kb 1 hete és semmi fájdalom (Murphy..?:) )

Tehát így is elmenjek, hogy megszűnt?

A másik, az első doki azt mondta, hogy szerinte a kettővel melletti fogam még tejfog(23 éves vagyok) és lehet hogy az alatta levő jönne ki ??! hát ezen csodálkoztam, az a fogam pl sosem fájt, de röntgenre nem küldött el..

2016. ápr. 17. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el, akkor is ha most nem fáj. Mert attól, hogy éppen nem fáj, az nem jelenti azt, hogy valami nem lehet rossz. Nézzék meg, az a biztos.
2016. ápr. 17. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka fájogat, akkor ott gyulladás lehet, talán gyökérkezelni kell majd, de menj el az orvoshoz, remélem ez már megröntgenezi majd és utána megfelelően kezeli.
2016. ápr. 17. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmegyek. Gondolom a tömött fognál lesz akkor valami, csak kihathat a fájdalom a többire is, vagy ki tudja, remélem ő okosabbat tud majd mondani :)
2016. ápr. 17. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!