Elmenjek most fogorvoshoz?
Van egy letört és kilyukadt fogam, ami néha fájdogál, és érzékeny a hidegre - melegre. Nem gennyes, nincs bedagadva a fejem. December 16-án kórházba megyek más okból, kb. 2 hónapra. Elmenjek az itteni sztk-s fogorvoshoz előtte?
Nem tudom, hogy mikorra tudnak időpontot adni, de mondjuk ha dec. 10-ére, akkor csinálnak vele valamit (röntgen, kezelés), és vissza kellene mennem mondjuk 1 hét múlva, akkor már nem tudnék, és félbe maradna a fogam. Szóval nem tudom, mi a jobb, ha így marad, vagy ha félbe marad?
(Rendszeresen jártam ehhez a doktornőhöz az elmúlt 3 évben, és szinte soha nem sikerült 1 alkalommal lerendezni egyik fogamat sem, mindig visszahívott 2-3 alkalommal).
Az én dokim is ilyen.
Mindig vissza kellett mennem eddig
Nem, még nem, most megyek el délelőtt, megkérdezem, hogy be tudjuk-e fejezni 16-áig, és ennek függvényében vágok bele.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!