Mennyi idő mulva lesz szép a fogam?
Szia!
Nekem októberben tették fel a felsőt, februárban pedig az alsót. A felső kb másfél hónap múlva már nagyon szép volt, az alsón még azért van mit igazítani, de már az is sokkal szebb, mint volt.
Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem igen, el fog tűnni a hézag.
szia
nekem is hasonló volt, csak felülre raktak és majdnem egy évet volt rajtam.
Sok minden befolyásolja, egyéntől függő és a fogaidtól.
Én is azt hittem, hogy csak a 2 első fogat kicsit összébb húzzák, de a maradék réseket amik emiatt keletkeztek úgy tüntették el, hogy a többit forgatták kicsit, hogy több helyet "foglaljon el"
Amúgy kb 2-3 hónap múlva már kezdett eltűnni a rés és olyan 4-5 hónap után már bátran mosolyogtam, és nem érdekelt, hogy még rajtam van. Fél év kellett mire eltűnt és utána már csak igazítgattak.
Úgy tudom, hogy fél év a minimum ha fogszabályzód van (annyi kell, hogy beinduljanak a fogak és minimális hibákat eltüntessenek), de inkább 1 évvel számíts, ha nincs nagyobb bajod.
Ha már harapás vagy hasonló probléma van akkor lehet akár 2 év is.
u.i.: sajnos a fogaim vissza akarnak mindig menni az eredeti helyekre ezért még most is hordok egy felragasztott sínt a fogam mögött. Az éjszakai fogszabályzó nem vált be amit a levétel után kell majd hordani (egyre kevesebbet az idő múlásával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!