2/16 anonim válasza:
Halványka még de szerintem pozitiv.
3/16 anonim válasza:
Van ott valami ha nagyon hunyorgok, hányadik dpo-n csináltad? Mikor kéne megjönnie? Megy a drukk :)
5/16 A kérdező kommentje:
Szégyen vagy sem,de nem tudom mikor fog megjönni :( 9 napja voltam együtt ugy a férjemmel,hogy nem védekeztünk sehogy.....kicsit felborult a ciklusom és most nem tudom hányadán állok
2015. ápr. 13. 14:17
6/16 anonim válasza:
Igen, ezen már jobban látszik, de ha túl korán csináltad és még napok vannak vissza a nem várt mensiig, akkor ebből a halványból még bármi lehet sajnos. Ismételd meg 1-2 nap múlva.
7/16 anonim válasza:
Nekem 10 napja volt ovum de nem merek tesztelni, meg szeretném várni a nem várt időpontját, ami 17.-én lesz, nem tudom hogy fog menni, főleg hogy van itthon tesztem, de már nem akarok többet csalódni :(
8/16 A kérdező kommentje:
Egy év alatt 3 baba ment el... Szóval addig amig nem hallom a szivdobogását nem örülök.Neked utolsó megy a drukk veszek most még tesztet,reggel megcsinálom és megírom mi lett :)
2015. ápr. 13. 14:27
9/16 anonim válasza:
A másodikon szépen látszik a csík,hidd el szépen fog erőssödni!
10/16 anonim válasza:
És vizsgálatokon nem voltál? Hormonsort nem kértél laborba? Lehet kevés a progeszteronod és progi pótlás kell hogy beágyazódjon a baba. Mindenesetre drukkolok nagyon és várom a beszámolót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!