Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ez szellemcsík, vagy...

Lányok! Ez szellemcsík, vagy napok mulva szép pozi lesz?

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 13. 14:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jövőhét szerdán megyek orvoshoz,akkor kaptam időpontot.Mult héten kezdtem el orvosokhoz járkálni kivizsgálás miatt.Erős derék fájás kínoz és görcsölök is gyakran,de korainak tartom még ha teherbe is estem.Reggel csinálok egy újabb tesztet,bizok benne hogy egyértelmű eredményt kapok.
2015. ápr. 13. 22:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Drukkolok.várom hogy mi lesz.

a derékfájás és görcsölés normális.nyúlnak a méhtartó szalagok.

3 gyerkőc anyuja

2015. ápr. 13. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Na? Teszteltél?
2015. ápr. 14. 08:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma reggeli tesztem teljesen negatív.Jövőhéten biztos ami biztos csinálok mégegyet :)
2015. ápr. 14. 09:10
 15/16 anonim válasza:
Ugyanolyan tesztet csináltál? lehet az első érzékenyebb volt, ami már kimutatta, ez a mai viszont még nem, de sajnos az is lehet túl korán csináltad az elsőt! Drukkolok!!
2015. ápr. 14. 09:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem ugyanazzal csináltam,másfajtát vettem
2015. ápr. 14. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!