S. Ő. S. Milyen színű gumi legyen a fogszabim ön? Kérlek ségítsen valaki!
13 3ves ,vagány ,kékszemű,világosbarna hajú lány vagyok.Sima fogszabim lesz.Milyen lenne nekem a legjobb?Én a málnás,kékes ,lilás, halvány-és baba rózsaszín és pink még türkiz.Ezek közül melyiket lenne a legjobb?És ti hogyan oldottá tűz ok még a tisztításs?Pár tippet tudnátok nekem adni? Még pár gondolat öt az első pár napról?A sima fogszabinál mindig kell ilyen gumi a bracetekre?És tényleg fáj amikor a hátsó fogakra gyűrűt raknak?
Élőte köszi a válaszokat !
Remélem ír ide valaki.Már csak 16 alvás van vissza.Egy pár tippet elfogadom azért.
Legyen mindig más színű, akkor változatos. Nekem az is tetszik, ha mondjuk kék-lila váltakozik. Viszont színes gumit akkor rakatnék, ha a fogaim nagyjából egy ívre kerültek, és nem állnak ki-be, mert amíg csálé, inkább legyen átlátszó, nem olyan feltűnő.
Tisztítás: fogkefe, fogköztisztító kefe, fogselyem, szájvíz. Sima fogkefével mosva nem lehet rendesen.
Fogszabályzóból is van gumi nélküli, amikor nem gumival rögzítik a drótot a tappancshoz, hanem a tappancsban van a drót helye.
A gyűrűfelrakás kellemetlen, amikor a helyére ugrik. Előtte a tágító gumikarika se leányálom.
A fogszabályzós élet első pár napja is elég rossz, meg általában minden aktiválás után pár napig.
Igen kerül, kivéve ha damon fogszabid lesz. Az drágább mint a hagyományos, arról híres, hogy fájdalommentes és kisebbek a brekettek. Itt a hagyományos, és a damon: [link]
Nekem amúgy hagyományos lesz, vagy kéket vagy ezüstöt választok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!