Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. Ő. S. Milyen színű gumi...

S. Ő. S. Milyen színű gumi legyen a fogszabim ön? Kérlek ségítsen valaki!

Figyelt kérdés

13 3ves ,vagány ,kékszemű,világosbarna hajú lány vagyok.Sima fogszabim lesz.Milyen lenne nekem a legjobb?Én a málnás,kékes ,lilás, halvány-és baba rózsaszín és pink még türkiz.Ezek közül melyiket lenne a legjobb?És ti hogyan oldottá tűz ok még a tisztításs?Pár tippet tudnátok nekem adni? Még pár gondolat öt az első pár napról?A sima fogszabinál mindig kell ilyen gumi a bracetekre?És tényleg fáj amikor a hátsó fogakra gyűrűt raknak?

Élőte köszi a válaszokat !

Remélem ír ide valaki.Már csak 16 alvás van vissza.Egy pár tippet elfogadom azért.

2016. márc. 18. 19:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért 13 éves vagyok és az elsö pár napról ,hétről kell egy kis beszámoló.
2016. márc. 18. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
átlátszót választanék, nem hiszem, hogy érdemes kiemelni azt ami nem annyira szép esztétikailag.
2016. márc. 18. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek! Átlátszó!
2016. márc. 18. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Legyen mindig más színű, akkor változatos. Nekem az is tetszik, ha mondjuk kék-lila váltakozik. Viszont színes gumit akkor rakatnék, ha a fogaim nagyjából egy ívre kerültek, és nem állnak ki-be, mert amíg csálé, inkább legyen átlátszó, nem olyan feltűnő.

Tisztítás: fogkefe, fogköztisztító kefe, fogselyem, szájvíz. Sima fogkefével mosva nem lehet rendesen.

Fogszabályzóból is van gumi nélküli, amikor nem gumival rögzítik a drótot a tappancshoz, hanem a tappancsban van a drót helye.

A gyűrűfelrakás kellemetlen, amikor a helyére ugrik. Előtte a tágító gumikarika se leányálom.

A fogszabályzós élet első pár napja is elég rossz, meg általában minden aktiválás után pár napig.

2016. márc. 18. 21:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.És még azt szeretném kérdezni, hogy minden fém,sima fogszabira kerül ilyen gumi?
2016. márc. 19. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen kerül, kivéve ha damon fogszabid lesz. Az drágább mint a hagyományos, arról híres, hogy fájdalommentes és kisebbek a brekettek. Itt a hagyományos, és a damon: [link]

Nekem amúgy hagyományos lesz, vagy kéket vagy ezüstöt választok :)

2016. szept. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!